fredag 11 december 2009

Jag har tråkigt..

Jag gör ett nytt försökt till Tomten..
Visst läser väl Tomten alla brev han får,även om dom läggs upp på en blogg?

Kära Tomten

Jag har tänkt lite,och kom på att jag kan ju underlätta lite för dig genom att tala om hur jag vill ha det med klapparna i år.

När du smyger in med alla paket natten före Julafton så försök att inte väsnas,för jag är inne i en "sova dåligt period". Ta gärna av dig kängorna vid ytterdörren eftersom det kommer att vara så nystädat och fint då.

Våra klappar kan du lägga under granen,ja alltså den du har med dig o pyntar o klär så fin.( Var försiktig bara när du måste flytta högtalare o sånt) . Många olika papper vill vi ha på våra klappar.

Å ett paket lägger du vid sonens sängbord.Där behöver du inte smyga för jag lovar att sover han så kan du dansa marengo på hans kudde utan att han vaknar.

Pengarna jag önskar till kläder o frissabesök kan du väl sätta in direkt på mitt konto för det känns bekvämast.Jag lägger en lapp med kontonr innanför dörren så du ser den.

Det står en stor skål med godis på vardagsrumsbordet.Var snäll och låt bli den för den ska vi mumsa på under tiden som vi öppnar alla paket. På tal om paketen igen,du ser väl till att du har en extra släde med dig så du får med allt ?

Jag hörde att du inte fick nån Tomtegröt förra Julen? Nu var det så här att jag ställde faktiskt ut en stor skål med varm god gröt till dig,att du sen inte hittade den kan väl inte jag rå för?? Jag har underlättat lite för dig denna Jul.Jag lägger en karta över Fagerstas Pizzerior tillsammans med lappen med mitt kontonummer,så kan du ju välja vilken du vill.Om du absolut ska ha gröt så har Coop färdig Tomtegröt på rulle för ca 10 spänn,å dom har bra öppettider-dock inte på natten..När jag tänker efter så har nog inte Pizzeriorna det heller..Hmmm..Ja,men ta med en matlåda då så du orkar pyssla klart allt.

Kära Tomten,jag tror jag fått med det viktigaste nu,så då fixar du det här,eller hur?

En sak till..Är du gullig och tar med soporna när du är klar?

Pusselipuss ;-)

Inga kommentarer: