Koka Färska tortellini med fyllning.Vi brukar ta den med olika sorters ost i.
Fräs purjo o skinkstrimlor i en panna
Häll på Keldas "Pastasås 4 ostar"
På slutet lägger man ner halva körsbärstomater o en burk kräftstjärtar o låter det bli varmt.
Idag hade vi ner extra ostsmak i form av en halv Kvibille Ädel=mögelost.
När Tortellinin kokat klart så blandar man ihop allt och njuter :)
Vi blev sålda på liknande recept när vi hälsade på Kusin i Skultuna och hans familj,vi blev bjudna på en annan variant,men som sagt,man kan variera detta hur som helst..
Efter vi ätit så la vi oss o vilade en timma,o nu smuttar vi på lite Dooley´s och kall Öl.
Ha nu en trevlig Lördagskväll Gott Folk.
På Måndag ska vi göra en kul sak..Mer om det kommer sen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar