söndag 8 augusti 2010

Trögt och Långtråkigt..

Äsch,vilken trög helg det varit..Vi har inte gjort just nånting,mer än att gått några promenader,rensat lite bland "skrot" i skåp o lådor,vilat överdrivet långa "middagslurer" och bara varit.

Blev en sån där dryg månad nu och det känns långt till penningdag.

Vi som hade tänkt försöka hitta på nånting under Mickes semester,som att t.ex åka ner och hälsa på Kusin Sussie & Hennes Peter vid deras lantställe,Ta en Kryssning,hälsa på Kusin Kenneth & Hans Familj.Sen hade vi planer på att åka till Linde och vara en helg igen och hälsa på vänner.

Visst har vi haft mysigt ändå,vi har promenerat i skogen,och vi har varit och spelat minigolf när Mickes Bror var här,och det var skitkul,vi har varit ner till hamnen ett par ggr,och så tog vi ju en utflykt till Avesta.

Framförallt så har vi varit tillsammans och det är bara så mysigt.
Visst hade vi kunnat åka iväg nånstans,men då kommer det mycket "surt" efter,och fast det är jättetrevligt att göra nåt kul,så är det kanske inte värt det i slutändan när man sen sitter här och inser att det är "alldeles för mycket månad kvar av pengarna".

Nåväl,det löser sig sa hon som sket i vasken..Haha.

Till veckan ska kanske Robban i alla fall åka på en "minisemester" om allt går som planerat.
Han ska ev följa med sin Syster och Lille Sixten till Grisslehamn och vara där några dar i en Sommarstuga vid Havet..Visst är det väl havet som är där??
Ja,vatten är det i alla fall och det vore skoj om dom kom iväg.

Idag blir det nog en sån där plockdag,för det är ganska tråkigt väder.Fast i och för sig så är det kanske en bra dag för att gå ut i skogen och försöka fånga några svampar.Dom har varit lite svåra att få syn på dom gånger vi varit ute nu..Dom är listiga dom små rackarna och "gömmer" sig väl.
Och hittar vi inga så är det ju ändå skönt att bara vandra omkring planlöst i skogen.

Adios för nu.

Inga kommentarer: