Vi planerar ju för vårt Bröllop,och jag vill ju såklart inte avslöja för mycket här innan,men lite grann kommer jag att dela med mig av.
Vi har kikat lite på lokaler,och för tillfället har vi två som är intressanta,den ena hyr man över en kväll,och det finns ett litet kök,men sen måste man dit före kl 12 dan efter och städa,och det känns väl inte så lockande.Men den ligger otroligt fint till.
Den andra,som i nuläget känns som den bästa är ett ganska stort ställe,med stort kök och så finns det som "hotellrum" att hyra för nån hundring ifall någon av våra gäster behöver sängplats.
Är inte det bra?
Och man får tillgång till stället dan innan för att förbereda,och hela dan efter för att städa.
Känns ju som att det senare alternativet är perfekt,men vi avvaktar tills vi vet hur många som kommer och hur många som ev behöver nånstans att slagga.
Datum är inte spikat än,men det är inte alltför långt fram i tiden.
Vi har också kollat lite vilka vigselförrättare som finns,och i vår stad finns så vitt jag vet 4 st.
Två av dom går bort utan ett blink,och dom andra två vet vi inte alls vilka dom är,så det ska vi kolla upp.Det måste ju kännas bra med den som viger oss såklart.
Det finns en som jag vet är jätterar,men hon bor inte här i stan,så vi ska kolla upp om det är möjligt att hon kan komma.
Jag vill gärna ha lite tips från er läsare nu,ok?
Vi har funderat lite på det här med mat och har några alternativ,men jag vill ha tips på inte alltför avancerade rätter som man helst kan förbereda dagen innan,det är där det stora köket passar så bra.
Hur långt före bör man skicka ut inbjudan?
Tips på riktigt vattenfast mascara/foundation och ögonskugga?(Jag bölar ju bara vi sitter och planerar,så hur ska detta gå,haha)
Så kom igen nu o ge mig tips.
2 kommentarer:
Hejsan kusin vitamin !
Klart ni ska ta det andra stället där man även kan sova över annars lär det bli knölfullt hemma hos er . + så kan ju gästerna hjälpa till att städa dagen efter.
Varför inte göra tjälknöl med potatissallad ? kan förberedas och tar ingen tid dagen efter ?
Annars är ju grytor bra med . Bara inte chillicorncarne Ala 80-tal . haha
Puss på er . Kram Sussie
Bra idé Sussie. Och Tjälknöl är ju så gott.
Puss på Er med <3
Skicka en kommentar