fredag 12 juni 2009

Tylla :-)

Detta är Tylla,en pytteliten Chiahuahuablandning.Hon är så söt och fryser jämt,eller det gör hon kanske inte,men hon liksom darrar..Och om man pratar med henne så liksom drar hon ihop ögonen och ser ut ungefär som "visst är jag liten o söt?"

Detta fattar bara dom som känner Tylla.."tylla,vad ful du e..Din .......Censur.:-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

meh,huun e ju bara söt...å vad jag vill ha tag på paris hilton filmen med tyllllåååhhh!!!!/mamma till tywwywwlååååww..

ewe sa...

Jamen eller hur!!?? Jag vart bitter hela kvällen efter den där middagen för den smakade så dåligt, o lever, var precis vad det smakade faktiskt, fyyy!

Njae, vi har inte så bråttom med det hela utan sitter ute o spanar på blocket tills vi ser "våran" hund dyka upp, som med Finis, jag såg han på vovve.net tror jag det var o jag visste att han skulle flytta hem till mig!:P
Alla säger dock att det nog kommer att bli svårt att hitta någon som är lika snäll o go som Kino:)

Förstår att de inte vill ta flera valpar på Bea men det var himla synd för hon har ju producerat de bästa i världen, eller hur?:P

ewe sa...

Hihi, ja det känns som i går vi var o tittade på BebisFinis, o mamma som följde med o absoluuuuuut inte tyckte att jag skulle ha någon hund, hon fick se finis o sa på en gång att jag var tvungen att säga att jag skulle ha honom:)Och jag inbillar mig att jag skämmer bort Kino till bristningsgränsen, bara det bästa till den bästa ju:)

Du, vilken schysst blogg design!!:)

Sixtens pappa sa...

Kan nog funka att komma imorrn eller dylikt =) Vi har varit hemma, men har inte märkt att du/ni ringt... Testa ring på mobilen istället, höhö.

Har säkert lite saker för oss imorrn, men är nog hemma en hel del oxå... Finns lite smarrig tårta kvar, men lite värre med smörgås-diton!