onsdag 14 juli 2010

Välj överskrift själv....

Kollade lite på nätet igår efter foder & vattenautomater till djuren.Eftersom två ( och speciellt en av dom ) gillar att sätta sig i matskålarna och kasta matkulor omkring sig,eller ta ett hopp ner i vattenskålen,så känns det som en bra investering.



Och idag är det mulet,så det får bli städdagen idag som jag inte tog igår.Vad skönt det var med lite regn igår..Känns verkligen att luften blev lite lättare att andas.


När vi tog sista hundpromenaden igår så såg vi att det lyste i källaren och gick ner för att släcka,och då ser vi att nån varit nere igen och brytit upp massa förråd..
Vi gick och talade om för grannarna i vårt hus,för denna gång lät dom våra förråd vara-förmodligen för dom visste sen förra gången att det inte finns nåt intressant där.
Den/Dom som gör detta letar tydligen efter nåt speciellt,för våra nyaste grannar har förrådet fullt med bra saker och inget verkade vara stulet,som dom såg igår kväll..Konstigt.
Dom skulle Polisanmäla det nu idag.
Det borde ju bytas lås här i portarna för tydligen så är det ju nycklar på "villovägar",men chansen att det händer är väl ungefär lika som att helvetet fryser till is nån dag..



Städningen får vänta ett tag till för rygg,axlar,nacke & Jag är inte kompisar idag,så jag tänker gå o lägga mig på spikarna en timme.
Adios!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jäkla skittjuvar, skicka Sumpli på dom
Love Monika