söndag 27 februari 2011

Dagen efter Bröllopet..

Micke o Jag hade om vi ville städhjälp dan efter,men eftersom vi ändå var tvugna att fara ner till lokalen och samla ihop musikprylar,presenter o överbliven mat o dryck så bestämde vi oss för ta städningen själva.
Nu hade vi sån tur så Kusin Kenneth o hans Sambo Kerstin tog kökspasset på kvällen och höll undan disk hela tiden,så speciellt mycket disk fanns inte dan efter.Det tackar vi så hjärtligt för.
Men innan vi for ner så snoozade vi några gånger och stack huvudena i sanden likt strutsar,men insåg till slut,att det var bara att bita ihop o dra.
Konstigt att lokalen som kvällen innan såg så mysig ut kunde över en natt se ut som ett slagfält..Haha.
Nåväl..Vi hittade en kasse bärs och massa vin och då gick städningen som en dans.


Bålskålen fylldes på några gånger under kvällen och dan efter fanns endast alkoholindränkta frukter kvar och en oöppnad alkoholfri öl..Haha


The day after the night before....


Jäklar vilket äckel..Men jag gillar den diskmaskinen efter jag väl vågade sätt på den..Sätta på o sätta på..Nå,ni fattar..


Helt plötsligt upptäckte vi att en av Herreys-Bröderna tydligen varit gäst på festen..
Ne,det var Mickes vän Daniel som hjälpte till att köra musikprylarna hem som hade haft dessa skor på nån maskeradfest typ..

Och på tal om skor,så såg mina stövlar skitsnygga ut dan efter där jag hittade dom i ett hörn.Syns inte så bra på bilden,men typ 2 cm av klacken var borta och en jäkla bult stack ut istället..
Those boots was made for dancing. WAS!!

Hursomhelts så hade vi en skitmysig städ-Söndag där nere och när självaste Inspektionsmadamen kom o inspekterade resultatet så brast hon ut i gråt och kastade sig runt halsen på MIN man och kved att det aldrig har varit så välstädat efter nån fest,och att vi var hjärtligt välkomna att hyra lokalen igen,så vi bokade in en ny fest lite längre fram-Ni kommer väl igen alla?

Man skulle även rapportera sånt som gått i kras,typ glas o så och vi räknade att det var ca 5 glas som pajat,men för att inte verka för töntiga så sa vi att det var 11 st,och det skulle man ju betala för.Men Inspektionsmadam bara skrek att vi inte behöver betala nåt för vi städat så bra.
(Jag tror att i själva verket vart hon lite kär i Micke,o visst..Helt ok,för då kom vi billigare undan..Hahaha)

Så tack Snälla InspektionsMadam för du gav oss ett "sista-minuten-kompis-pris"..
Vi kommer absolut hyra lokalen igen,men då kanske det blir till nån suspekt fest av nåt annat slag..Hehe

3 kommentarer:

Simzalaboom sa...

Hör av er när den suspekta festen börjar närma sig, så kommer vi, med eller utan gyllene skor!

Catta sa...

Självklart Tanja!!
Ni har ju även eran lägenhet att låna ifall festen drar ut på tiden :)

Anonym sa...

Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for?
you made blogging look easy. The overall look of your site is great, as well as the
content!
Here is my webpage : Twitter Hack 2012