tisdag 19 juli 2011

Middag ute idag ? ( Sponsrat inlägg )

Jag vill tipsa om en bra sida för dig som har tänkt äta ute och vill vara säker på att just den restaurangen du vill äta på inte är fullsatt när du kommer dit.
Ta som exempel Restaurang Stockholm, så får du upp massor med alternativ.

Ska man äta ute så känns det inte speciellt trevligt att behöva åka omkring och leta efter restauranger som har öppet och så vill man ju naturligtvis att just den restaurangen man är sugen att äta på har platser kvar, eller hur ?

Bor du i en större stad med många olika restauranger att välja på så har du säkert ditt favoritställe och tar upp telefonen och ringer för att boka bord, men för oss som inte känner till så många olika restauranger i olika städer är denna sida riktigt bra. Du kan söka på namn på restauranger, städer eller typ av kök och får då upp en lista på olika ställen.

Det är hur smart som helst. Du ser vad som serveras, folk lämnar omdömen, du ser priser, betalningsalternativ och du ser även karta och vägbeskrivning till just den restaurang du är intresserad av.


Jag kikade runt på olika alternativ, och för tillfället finns mest utbud i våra större städer, men krögare kan enkelt lägga till sin restaurang på denna sida, vilket jag hoppas många gör.
Så, är du sugen på middag ute i kväll eller någon annan dag så kolla in hur enkelt det är.
Du klickar helt enkelt på denna länk för att boka bord <-----




Inga kommentarer: