söndag 20 november 2011

Hej på er.
Söndag och vi ska strax ner och handla lite smått till middagen idag. Det blir fyllda köttfärsbiffar. Tänkte steka purjo, färska champinjoner och nån god smältost och fylla dom med. Kan nog bli riktigt gott. Mos och god gräddsås till det, sen är magarna glada och nöjda.

Igår hade vi som väntat maraton i wii. Vi värmde upp med några serier i bowling, och sen fortsatte vi med boxning, å jäklar vad man får upp flåset när man börjar. Dom där benlösa typerna man boxas mot blir liksom inte längre spelfigurer utan det blir som personligt när man blir nockad.
Fast några fina KO fick även vi in på våra motståndare.
Finns en fan som heter Chatrine som är asjobbig och henne ska vi nita nästa gång. Vad hemskt det låter egentligen, men det är ju ett spel så..

Igår gick det riktigt uselt, och det beror nog på att ingen av oss fick in den där "killer-känslan"..Man måste fokusera på nåt eller någon som gör en helt piss off, och visst finns det en o annan sån typ som man är pissed på, men igår infann sig inte riktigt den där känslan. Kanske bra på nåt vis, för det betyder kanske att man fått den irritationer ur sin hjärna.

Hur som helst så boxades vi i ca 4-5 timmar med korta pauser, så visst bränns en del fläsk..
Ja, i Mickes fall bränns ju inget fläsk utan han får ännu snyggare kropp än den han redan har.
Hur lyckligt lottad är inte jag? Jag har en man med både snyggt utseende och kropp..Lyllos mig, eller hur ;)

Nä, nu suger det lite i mat-tarmen så vi drar iväg och hämtar grejer till middan.

Hej Hopp.


Inga kommentarer: